ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ HISENSE

Kλιματιστικά Hisense DC Inverter , ενεργειακής κλάσης  Α + + κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Τεχνολογία 3-DC Inverter για μέγιστη οικονομία και ...

Ιθώμης 6, Χαλάνδρι  -  Τηλ: 2106715510
  :: Αρχική    :: Εταιρεία    :: Επικοινωνία

Κλιματισμός » ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ HISENSE

Κλιματισμός, ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ HISENSE Kλιματιστικά Hisense DC Inverter , ενεργειακής κλάσης Α + + κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Τεχνολογία 3-DC Inverter για μέγιστη οικονομία ( έως και 50 % ) χάρη στο διπλό περιστροφικό συμπιεστή DC inverter ο οποίος λειτουργεί με χαμηλό θόρυβο και υψηλή απόδοση. Φίλτρα πολλαπλών στρωμάτων για καθαρισμό του αέρα. Πτερύγιο Super Louver για την επίτευξη «αυξημένης αποδοτικότητας της μετάδοσης της θερμό- τητας χωρίς αυξημένη κατανάλωση ρεύματος». Ανεμιστήρας εσωτερικής μονάδας διασταυρούμενης ροής που αυξάνει την αποδοτικότητα, βελτιώνει την κατανομή της ροής του αέρα στον εναλλάκτη θερμότητας και αυξάνει το συντελεστή μετάδοσης θερμότητας κατά περίπου 15% . Κατανάλωση ρεύματος 0,1 W σε κατάσταση αναμονής χάρη στην τεχνολογία διαμόρφωσης εναλλαγής τροφοδοσίας ρεύματος, η κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση αναμονής είναι περίπου 0,1W. Ροή αέρα σε μεγάλη απόσταση. Αυτόματη οριζόντια και κάθετη ροή του αέρα. Χαμηλό επίπεδο θορύβου. Έξυπνη απόψυξη.


           
K
λιματιστικά Hisense DC Inverter , ενεργειακής κλάσης  Α + + κατασκευασμένα σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

  • Τεχνολογία 3-DC Inverter για μέγιστη οικονομία ( έως και 50 % ) χάρη στο διπλό περιστροφικό συμπιεστή DC inverter ο οποίος λειτουργεί με χαμηλό θόρυβο και υψηλή απόδοση.
  • Φίλτρα πολλαπλών στρωμάτων για καθαρισμό του αέρα.
  • Πτερύγιο Super Louver για την επίτευξη «αυξημένης αποδοτικότητας της μετάδοσης της θερμό τητας χωρίς αυξημένη κατανάλωση ρεύματος».
  • Ανεμιστήρας εσωτερικής μονάδας διασταυρούμενης ροής που αυξάνει την αποδοτικότητα, βελτιώνει την κατανομή της ροής του αέρα στον εναλλάκτη θερμότητας και αυξάνει το συντελεστή μετάδοσης θερμότητας κατά περίπου 15% . 
  • Κατανάλωση ρεύματος 0,1 W σε κατάσταση αναμονής χάρη στην τεχνολογία διαμόρφωσης εναλλαγής τροφοδοσίας ρεύματος, η κατανάλωση ρεύματος σε κατάσταση αναμονής είναι περίπου 0,1W.
  • Ροή αέρα σε μεγάλη απόσταση.
  • Αυτόματη οριζόντια και κάθετη ροή του αέρα.
  • Χαμηλό επίπεδο θορύβου.
  • Έξυπνη απόψυξη.

Κωδικός: 0

Προϊόντα κλιματισμού: 51

Κλιματισμός

 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ECOFER PROFESSIONAL

Κλιματισμός

 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ECOFER 4 seasons

Κλιματισμός

 ΦΟΡΗΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ECOFER ICE

Κλιματισμός

 H ΕΠΕΤΕΙΟΣ 30 ΧΡΟΝΩΝ ECOFER K.ZOIKONOMOY

Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]
Μέλος της 4umarket.com
στην κατηγορία
Θέρμανση - Ψύξη,
Χαλάνδρι
  Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία  
Page generation time: 0.052961 sec