Βάση Ηλιακού για Οριζόντιο Συλλέκτη με Εξαρτήματα και Οδηγίες Σύνδεσης

Ιθώμης 6, Χαλάνδρι  -  Τηλ: 2106715510
  :: Αρχική    :: Εταιρεία    :: Επικοινωνία

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί » Βάση Ηλιακού για Οριζόντιο Συλλέκτη με Εξαρτήματα και Οδηγίες Σύνδεσης

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί, Βάση Ηλιακού για Οριζόντιο Συλλέκτη με Εξαρτήματα και Οδηγίες Σύνδεσης 1. Η διάταξη των ορθοστατών πρέπει να κοιτάζει προς το Νότο. Προσέχουμε στην διάταξη την εξωτερική πλευρά των ορθοστατών που επισημαίνεται με το ταμπελάκι "ΕΞΩ ΜΕΡΟΣ". 2. Τοποθετούμε τον συλλέκτη στα κάτω γωνάκια και σφίγγουμε τις βίδες. Τοποθετούμε τα πάνω γωνάκια, αλλά δεν σφίγγουμε τις βίδες, έως ότου να αλφαδιάσουμε το συλλέκτη. 3. Τοποθετούμε το αλφάδι και αλφαδιάζουμε το συλλέκτη μετακινώντας τον στους διαδρόμους που έχουν τα γωνάκια. Αφού αλφαδιάσουμε, σφίγγουμε καλά τις βίδες. 4. Βεβαιωνόμαστε ότι ο συλλέκτης κοιτάζει προς τον Νότο και έπειτα τρυπάμε την πλάκα, βάζουμε τα ούπα και βιδώνουμε σταθερά την διάταξη των ορθοστατών στην ταράτσα. 4. Βάζουμε κανάβι ή τεφλόν στους σωλήνες 3/4" που γράφουν έξοδος ή είσοδος νερού προς/από συλλέκτη πριν κάνουμε τις συνδέσεις. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ κανάβι ή τεφλόν στις συνδέσεις του συλλέκτη 5. Βιδώνουμε το δοχείο διαστολής και το εξαεριστικό του κλειστού συστήματος εφόσον βεβαιωθούμε για την πλήρωση του κλειστού κυκλώματος με νερό και αντιπηκτικό. 6. Πριν την απομάκρυνσή μας από την εγκατάσταση βεβαιωνόμαστε ότι όλες οι βίδες είναι σφιγμένες επαρκώς και όλα τα εξαρτήματα και οι σωληνώσεις είναι σωστά συνδεδεμένα.

Ecofer Θέρμανση Ψύξη Χαλάνδρι

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί, Βάση Ηλιακού για Οριζόντιο Συλλέκτη με Εξαρτήματα και Οδηγίες Σύνδεσης
Ecofer Θέρμανση Ψύξη Χαλάνδρι

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί, Βάση Ηλιακού για Οριζόντιο Συλλέκτη με Εξαρτήματα και Οδηγίες Σύνδεσης
Ecofer Θέρμανση Ψύξη Χαλάνδρι

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί, Βάση Ηλιακού για Οριζόντιο Συλλέκτη με Εξαρτήματα και Οδηγίες Σύνδεσης


1. Η διάταξη των ορθοστατών πρέπει να κοιτάζει προς το Νότο. Προσέχουμε στην διάταξη την εξωτερική πλευρά των ορθοστατών που επισημαίνεται με το ταμπελάκι "ΕΞΩ ΜΕΡΟΣ".
2. Τοποθετούμε τον συλλέκτη στα κάτω γωνάκια και σφίγγουμε τις βίδες. Τοποθετούμε τα πάνω γωνάκια, αλλά δεν σφίγγουμε τις βίδες, έως ότου να αλφαδιάσουμε το συλλέκτη.
3. Τοποθετούμε το αλφάδι και αλφαδιάζουμε το συλλέκτη μετακινώντας τον στους διαδρόμους που έχουν τα γωνάκια. Αφού αλφαδιάσουμε, σφίγγουμε καλά τις βίδες.
4. Βεβαιωνόμαστε ότι ο συλλέκτης κοιτάζει προς τον Νότο και έπειτα τρυπάμε την πλάκα, βάζουμε τα ούπα και βιδώνουμε σταθερά την διάταξη των ορθοστατών στην ταράτσα.
5. Βάζουμε κανάβι ή τεφλόν στους σωλήνες 3/4" που γράφουν έξοδος ή είσοδος νερού προς/από συλλέκτη πριν κάνουμε τις συνδέσεις. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ κανάβι ή τεφλόν στις συνδέσεις του συλλέκτη .
6. Βιδώνουμε το δοχείο διαστολής και το εξαεριστικό του κλειστού συστήματος εφόσον βεβαιωθούμε για την πλήρωση του κλειστού κυκλώματος με νερό και αντιπηκτικό.
7. Πριν την απομάκρυνσή μας από την εγκατάσταση βεβαιωνόμαστε ότι όλες οι βίδες είναι σφιγμένες επαρκώς και όλα τα εξαρτήματα και οι σωληνώσεις είναι σωστά συνδεδεμένα.

Κωδικός: iliak14

Προϊόντα EMZ , Solartec , Ecotherm , Filkokal: 33

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΕΞΑΕΡΙΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ Flow FDX ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΚΗΣ FRESH VENTILATION

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ ZODIAC RA6570 IQ

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ ZODIAC VORTEX RV 5480 IQ

Ηλιακά Συστήματα - Αυτοματισμοί

 ΡΟΜΠΟΤ ΠΙΣΙΝΑΣ ZODIAC VORTEX RV 5600

Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ]
Μέλος της 4umarket.com
στην κατηγορία
Θέρμανση - Ψύξη,
Χαλάνδρι
  Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία  
Page generation time: 0.067954 sec