ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ EUROPANEL PRIME+

Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ είναι τα μοναδικά στην αγορά τα οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους αντικαθιστούν τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα διότι η κατασκευή ...

Ιθώμης 6, Χαλάνδρι  -  Τηλ: 2106715510
  :: Αρχική    :: Εταιρεία    :: Επικοινωνία

Θέρμανση - Υδραυλικά » ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ EUROPANEL PRIME+

Θέρμανση - Υδραυλικά, ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ EUROPANEL PRIME+ Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ είναι τα μοναδικά στην αγορά τα οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους αντικαθιστούν τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα διότι η κατασκευή τους ταιριάζει απόλυτα με τα κέντρα σύνδεσης των σωμάτων με φέτες. Συγκεκριμένα , τα κέντρα των μουφών βρίσκονται σε αποστάσεις 905 , 655 , 505 mm , γεγονός που καθιστά την αντικατάστασή τους ιδιαίτερα εύκολη. Επιπρόσθετα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ διασφαλίζουν υψηλή θερμαντική απόδοση σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική.


Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ είναι τα μοναδικά στην αγορά τα οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό τους αντικαθιστούν τα παλαιού τύπου θερμαντικά σώματα διότι η κατασκευή τους ταιριάζει απόλυτα με τα κέντρα σύνδεσης των σωμάτων με φέτες.

Συγκεκριμένα , τα κέντρα των μουφών βρίσκονται σε αποστάσεις 905 , 655 , 505 mm , γεγονός που καθιστά την αντικατάστασή τους ιδιαίτερα εύκολη.

Επιπρόσθετα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL PRIME + της ΒΙΟΣΩΛ  διασφαλίζουν υψηλή θερμαντική απόδοση σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική. 

Κωδικός: 0

Προϊόντα Θέρμανσης - Υδραυλικών: 51

Θέρμανση - Υδραυλικά

 ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ZS 500 ΤΗΣ ZODIAC

ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΝΑΣDC INVERTER ECO SILENCE ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΨΥΞΗΣ ZS 500 ΤΗΣ ZODIAC

Θέρμανση - Υδραυλικά

 ΣΩΜΑΤΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ VPS Technotherm ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Θέρμανση - Υδραυλικά

 ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΠΑΝΕΛ ISP ΤΗΣ TECHNOTHERM LUCHT ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Θέρμανση - Υδραυλικά

  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΕΡΜΟΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠO CPH TECHNOTHERM ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Σελίδα αποτελεσμάτων: [ 1 ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ] [ 13 ]
Μέλος της 4umarket.com
στην κατηγορία
Θέρμανση - Ψύξη,
Χαλάνδρι
  Αρχική Εταιρεία Επικοινωνία  
Page generation time: 0.12325 sec